با عنوان تدلیس در نکاح قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #38106509

باسلام.
چه مراحلی را باید طی کنم که سریع تر به نتیجه برسم.
خانوم بنده قبل از ازدواج با من دو مرتبه ازدواج کرده بوده و از من پنهان نموده. و شناسنامه اش را عوض کرده و شناسنامه سفید نشانم داده.و جالب اینجاست که هنوز هم انکار میکند با اینکه برایم اثبات شده.
ایشان در مورد باکره بودن و دخول، کلا دروغ گفته است.البته بکارت ایشان از نوع ارتجاعی می‌باشد.
آیا برای شکایت اصل بکارت مهم است.یا دخول هم میتواند تدلیس بحساب بیاید؟!دخول صورت گرفته هم برایم ثابت شده
طبیعتا بنده اگر می‌فهمیدم یکبار حتی ازدواج داشته با وی ازدواج نمی‌کردم.چه برسد به دو بار!!. خانومم به شعور من توهین کرده است.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

«هرگاه در یکی از طرفین صفت خاصی شرط شده و بعد از عقد معلوم شود که طرف مذکور فاقد وصف مقصود بوده، برای طرف مقابل حق فسخ خواهد بود، خواه وصف مذکور در عقد تصریح شده یا عقد متباینا بر آن واقع شده باشد.»

سلام
بله شما میتوانید به جهت تدلیس صورت گرفته درخواست فسخ نکاح را نمایید.
در ارتباط با نوع پرده بکارت ایشان در صورتی که دخول صورت گرفته باشد توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص خواهد بود.

سلام و درود
میتوانید شکایت تدلیس در ازدواج را مطرح کنید.
نوع پرده هم که ارتجاعی است و اگر هنوز بکارت حفظ شده است قابل معاینه پزشکی قانونی است.
موفق باشید.