آیا برای اشتغال زوجه اجازه و رضایت زوج نیاز است و مبنای قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۹۰۰ #379

با سلام
آیا برای اشتغال زوجه اجازه و رضایت زوج نیاز است و مبنای قانونی دارد؟
اگر بله آیا در صورت تخلف زوجه از زوج و اشتغال بدون رضایت امکان اقدام قانونی و حصول نتیجه هست؟
همسرم با اطلاع از عدم رضایت بنده در مطب دندانپزشکی مشغول به کار گردیده.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر نیاز به اذن زوج نیست.
تنها تحت شرایطی زوج می تواند زوجه را از ادامه اشتغال به شغلی که خلاف مصالح خانوادگی است منع نماید

سلام اگر حق اشتغال در سند نکاحیه جزئی از شهود باشد مرد نمی توانددر هر صورتی نمی تواند مانع شود ولی اگر نیامده باشد در صورتی می تواند مانع شود که شغل زن منافی با مصالح خانوادگی باشد

خیر نیاز به اذن زوج نیست.
تنها تحت شرایطی زوج می تواند زوجه را از ادامه اشتغال به شغلی که خلاف مصالح خانوادگی است منع نماید.

بادرودوسلام نیاز نمی باشد مگر شغل ایشان مخالف مصالح خانوادگی باشد.

ر صورتی که بدون رضایت زوج مشغول به کار شود و زوج مخالف آن باشد می تواند او را از این کار بازدارد.

زوجه برای اشتغال نیاز به اجازه زوج دارد و در صورتی که بدون رضایت زوج مشغول به کار شود و زوج مخالف آن باشد می تواند او را از این کار بازدارد.

خیر نیازی نیست مگر اینکه شغل ایشان مخالف مصالح خانوادگی یا شئون باشد.