چه راهکاری برای انجام معامله و سند زدن قطعی برای سه دانگ آزاد مادرم وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۳ #37735181

درود. سه دانگ مشاع از ملک مسکونی ویلایی غیر قابل افراز، به اسم مادرم می باشد و سه دانگ مشاع دیگر به اسم پدرم که فوت شدند و تمام کارهای گواهی انحصار ورثه و پرداخت مالیات بر ارث انجام شده است. مادرم قصد فروش و سند به نام خریدار زدن سه دانگ آزاد خود را بدون اجازه بقیه وراث به شخص دیگر دارند تا این شخص با انجام این معامله راضی شود تا بعنوان شریک ملک و معرفی به دادگاه برای سه دانگ ورثه ای درخواست مزایده و خرید کل ملک را بدهد. درخواست صدور پایانکار جدید به شهرداری داده شده است و کارشناس شهرداری از ملک بازدید کرده و تمام خلافی های تغییرات ملکی تا مرحله صدور پایانکار پرداخت شده است. ظاهرا بدون حضور و امضای تمام شرکای ملک، پایانکار شش دانگ جدید که پیش زمینه سند زدن سه دانگ مشاع ملک هست، صادر نمی شود. راهنمایی بفرمایید که چه راهکاری برای انجام معامله و سند زدن قطعی برای سه دانگ آزاد مادرم وجود دارد؟ (فقط بحث تصرف حقوقی بدون تصرف مادی خریدار) سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مادر شما میتواند به جای فروش مستقیم سهم خود با تقدیم دادخواست صدور دستور فروش را از دادگاه صالح بخواهد و به نظر میرسد با فروش از طریق اجرای احکام دادگستری این مشکل حل شود‌