تصرف ملک توسط یکی از ورثه چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۹۶۶ #37734224

با سلام ما تعداد ۱۵ نفر ورثه هستیم مدت ۱۴ سال از فوت پدرمان میگذره و دادگاه حکم به فروش ماترک داده تا بین ورثه تقسیم شود ولی فروش نرفته حالا یکی از ورثه یک مغازه را اجاره داده و میگه مال خودم است ولی در حکم دادگاه چنین چیزی نیست و در طول چهار سال دادرسی هرگز مدرکی ارایه نداده و یک قطعه زمین هم که در حکم دادگاه متعلق به کل ورثه است رفته دیوار کشی کرده و یک اتاق در ان ساخته او را هم تصرف کرده حال ورثه تصمیم به شکایت از او را داریم باید چه نوع شکایتی بابت تخلیه مغازه و پلمپ ان را و اجرت المثل این چند سال اجاره را و زفع تصرف از زمین را یا قلع وقم زمین بدهیم باید چه دادخواستی بدیم که دادگاه رد نشه و رسیدگی بشه.ممنون جواب بدید تشکر فراوان خواهشا راهنمایی کنید یکی میگه باید رفع تصرف بزنی یکی میگه قلع و قم بزنی یکی میگه تصرف عدوانی واسه مغازه هم میگن پلمپ ان و مستاجر ان را اخراج بشه حتی در فروش ان چت انداخته و مانع فروش ان شده

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ارتباط با مغازه میتوانید اقدام به خلع ید و دریافت اجرت المثل ایام تصرف را نمایید.
در ارتباط با زمین میبایست اقدام به رفع تصرف و تخریب نمایید.

در خصوص مغازه باید دادخواست « خلع ید و اجرای آن وفق ماده ۴۳ قانون اجرای احکام مدنی بانضمام اجرت المثل ایام تصرف » را بدهید تا علاوه بر خلع ید و پلمپ مغازه توسط دادگاه ، اجرت المثل ایام گذشته را هم دریافت نمائید .
در مورد زمین نیز باید دادخواست رفع تصرف و قلع بنای احداثی را بدهید .