آیا آنها جز اموال ورثه محسوب بوده و میشه الان آنها را مطالبه کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۲ #37662305

با سلام و خسته نباشید خدمت استادان بزرگوار:
سوال اول بنده: دایی بنده ۳۰ سال هست که از زمین و ملک دیگر ورثه ها بدونه اجازه برای کارهای کشاورزی از قبیل کاشت گندم، جو، یونجه مورد استفاده قرار داده است آیا الان می شود اجرت آن ۳۰ سال رو ازش گرفت یا نه؟

سوال دوم بنده: در سال ۱۳۶۹ بعد فوت پدر بزرگم ۸ راس گاو و ۲۰ تا هم گوسفند به ارث مانده بود که دایی کوچکم تمام آنها را فروخته و الان هم از نسل آن حیوانات برای خود نگه می دارد آیا آنها جز اموال ورثه محسوب بوده و میشه الان آنها را مطالبه کرد؟

خیلی ممنون از پاسخگویی شما منتظر جواب شما بزرگواران هستم

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید پاسخ هر دو سوال شما مثبت می باشد

با سلام
هر دوم مورد می توانید اقدام کنید و قابل مطالبه است

بادرودوسلام جواب هردو سوال شما مثبت می باشد.

با سلام
پاسخ هر دو سوال شما مثبت است.

بادرود /درخصوص اول میتوانید اجرت المثل بگیرید ودرخصوص دوم بله ماترک متوفی است

درود
پاسخ هر دو سوال شما مثبت است.

اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است.