آیا با دادن حق طلاق به زوجه مرد دیگر نمی تواند همسر خود را طلاق دهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۵۰ #37638486

با سلام

اگر حق طلاق به زوجه داده شده باشد و زوج بعد از آن درخواست طلاق داشته باشد، چه اتفاقی می افتد؟

آیا با دادن حق طلاق به زوجه مرد دیگر نمی تواند همسر خود را طلاق دهد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرد میتواند همسر خود را طلاق دهد و این حق از زوج ساقط نشده است بلکه با دادن حق طلاق این حق به زن هم داده میشود .

با سلام و احترام
حق طلاق برای مرد حتی در صورت توکیل زوجه در طلاق محفوظ خواهد ماند

اگر حق طلاق به زوجه داده شده باشد و زوج بعد از آن درخواست طلاق داشته باشد، چه اتفاقی می افتد؟
می تواند با انتخاب یک وکیل دادگستری و دادن وکالت مع الواسطه به وکیل از طرف شما در حدود و نوع اختیارات قید شره در وکالتنامه خود را مطلقه نماید.
آیا با دادن حق طلاق به زوجه مرد دیگر نمی تواند همسر خود را طلاق دهد؟
شما هر وقت بخواهید می توانید همسرتان را طلاق بدهید اعطای وکالت به همسرتان حق شما را از بین نمی برد

سلام حتی با دادن حق طلاق به زوجه از سوی زوج ، این حق از طرف مرد سلب نمی شود و می تواند هر زمان برای طلاق همسرش اقدام کند.