از چه طریق میتوانم برای طلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۸۰ #37597302

سلام خسته نباشید
بنده خرداد ۹۹ عقد کردم ،اما زندگی مشترک را شروع نکرده ایم و باکره هستم ، همسرم سو رفتار شدید دارد چندین بار بنده را مورد ضرب و جرح قرار داده اما متاسفانه نتوانستم ثابت کنم و ایشان را محکوم کنم، ایشان درخواست تمکین داده بود اما از طرف دادگاه درخواست ایشان رد شد، مهریه ۱۳ سکه بود که نصف مهریه را اجرا گذاشتم و مبلغی را گرفتم و بقیه را قسط بندی کردند ، نفقه هم درخواست دادم که نفقه معوقه را قسط بندی کردند و همسرم هرماه پرداخت میکند اما نفقه جاری را دو ماه است پرداخت نکرده، به هیچ وجه هم راضی به طلاق نیست
منزل هم تهیه کرده ، وام ازدواجم رو هم دادم به همسرم برای تهیه منزل اما قسط هاش رو خودم پرداخت میکنم ،خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید که از چه طریق میتوانم برای طلاق اقدام کنم ، همسرم برای اینکه برای من هیچ راهی نگذارد هم مهریه را پرداخت کرده هم نفقه معوقه لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید عسر وحرج خود را ثابت کنید.

سلام می‌بایست عسروحرج خود را اثبات نمایید

سلام .شما جهت طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید....

طلاق از حیث عسروحرج مطرح نمایید

باسلام و درود شما جهت طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید.

با سلام
در چنین شرایطی باید با استناد به شهادت شهود و سایر دلایل سوء رفتار زوج و عسر و حرج خودتان را به دادگاه ثابت کنید.
اگر موفق نشدید تنها راهتان این است که طلاق خلع بگیرید. یعنی همه حق و حقوق خود را ببخشید و از دادگاه بخواهید به دلیل کراهتی که از زوج دارید اجازه طلاقتان را صادر کند. اگر لازم شد حتی آن میزان از مهریه را که دریافت کرده اید به زوج برگردانید تا طلاقتان بدهد.
پیشنهاد می شود با یک وکیل مشورت کنید.

با سلام زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند