برگه تسویه امضا شده اما حقوقی دریافت نشده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۵ #37501785

سلام وقت بخیر
بنده چهار ماه در یک شرکت کار کردم و حق و حقوق خود را دریافت نکردم و از انجا در امدم
با من تماس گرفتن که حق و حقوقت رو میخای بیا تسویه حساب کامل امضا کن بعد واریز کنیم برات
بعد از اینکه امضا کردم دیگ برام نریختن
گفتن هرکار دوس داری بکن
بنظر شما چکاری باید انجام بدم؟؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق اداره کار شکایت کنید

از طریق اداره کار شکایت کنید

از طریق اداره کار باید پیگیری کنید ولی در صورت عدم حصول نتیجه باید با تقدیم دادخواست مطالبه وجه از دادگاه درخواست پیگیری موضوع را بنمایید .

سلام
با مراجعه به اداره کار محل خدمت از کارفرما شکایت کنید قطعا قابل دریافت میباشد مطالبات شما