با سانحه تصادف، دیه کمی برام در نظر گرفته شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #37468344

سلام
من تو ثانحه تصادف با موتور سیکلت مهره ها یه ۷و۸ کمرم شکسته و از ناحیه گردن و کمر خیلی احساس درد میکنم الان ۵ ماه میگذره ولی هیچ تعقیری نکردم و اصلا نمیتونم کار کنم تو خوابیدن و نشستن هم مشکل دارم نمیتونم هیچ جسمی رو حتی با وزن کم جابجا کنم چون بعدش از درد تا چن روز باید استراحت متلغ کنم پزشکی قانونی با این که بهم گفته هرگز خوب نمیشم و تا پایان عمرمم این درد باهامه دیه کمی برام در نظر گرفته اگه میشه کمکم کنید چیکار باید بکنم الان طول درمانم چن روز دیگه تموم میشه لطفا بهم راه حل بدین ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
جهت جلوگیری از تضیبع حقوق خود ارجاع به پزشک متخصص را از قاضی درخواست کنید
از متخصص درخواست کنید برای شما درصد نقص عضو یا از کارافتادگی نیز تعیین کند

ملاک دادگاه برای صدور حکم به پرداخت دیه تنها و تنها نظریه نهایی پزشکی قانونی است که پس از اتمام درمان صادر می شود . سعی کنید مشکلاتتان را برای متخصص مربوطه در پزشکی قانونی تشریح و توضیح داده و از آن طریق به کمیسیون تخصصی معرفی شوید .