میتواند نخواهد ملکی که به او ارث رسیده را تقیسم کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۷ #37427295

اگرکسی بصورت عمرانی ملکی روبه فردی بدهد بعد اون فردی که ملک برای او است بیاید یه دست نوشته بین وراث امضا کند که ملک برای همه سهم شود آیا بعد زیرش بزند ونخواهد ملکی که به او ارث رسیده را تقیسم کند ایا میتواند این کار را کند و اموال خود را نبخشد؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت پاسخگویی می بایست مدارک و مستندات بررسی گردد

باسلام و احترام

برای تمام وراث هست و همچنین کاری غیر عقلانی میباشد و هریک از وراث درخواست تقسیم ترکه را میتوانند مطرح کنند رضایت تمام وراث شرط میباشد

امکان ارائه دادخواست تقسیم ترکه برای وراث وجود دارد.

سلام .در صورت نبود تقسیم نامه یا اختلاف وراث می توانندهریک از ورثه دادخواست تقسیم ترکه دهند

باسلام وراث میتوانند دادخواست تقسیم ترکه دهند.

با سلام
وداث میتوانند دادخواست تقسیم ترکه دهند

تقسیم اموال ماترک منوط به رضایت تمام وراث است . در صورت اختلاف باید دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید .