حداقل و حداکثر چقدر طول می کشه که طلاق بگیرند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۳ #37416328

با سلام و تشکر
زن بابت نفقه در خواست طلاق داده و به مرد سه دفه نامه رفته و نیومده دادگاه الان حکم جلب صادر شده می خواستم ببینم حداقل و حداکثر چقدر طول می کشه که طلاق بگیرن و طلاق این دو به چه شکل صورت می گیره .و چند وقت طول می کشه اون طرف رو بگیرن و وقتی گرفتن چی کارش می کنن
می شع بگید الان بعد از این احتمال چه اتفاق هایی ممکنه. بیفته و چه راهایی برا طلاق هست بعد از این و وقتی که گرفتن مرد رو چه کار هایی بکنیم که به نفع مون باشع (به نفع زن )
اگه امکانش هست یکم برام توضیح بدید خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست نفقه و طلاق جداگانه می باشد

سلام
ارتباطی میان مطالبه نفقه و درخواست طلاق شما وجود ندارد دادخواست هر یک به صورت جداگانه باید تنظیم و ارائه شود.

مخاطب عزیز

برای طلاق پس از حکم نفقه دادخواست می توانید مطرح نمایید

برای ترک انفاق در قانون مجازات اسلامی مجازات حبس در نظر گرفته شده است.ودر بحث طلاق باید دادخواست حقوقی جداگانه مطرح گردد.