آیا شکایت تنها با عکس فیش بانکی اونم با مبلغ پایین قابل اجراست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۴ #37414222

سلام بنده پارسال در یک رابطه ای با یه آقا مبلغی رو ایشون به خواست خودشون به حساب من واریز کردن البته از یه حساب دیگه‌ اما الان که من ازدواج کردم اون رو بهونه مزاحمتاش کرده و تهدیدم میکنه.ایا میتونه شکایت کنه از من؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه برای ایشان وجود دارد.

سلام و درود بله قابل اجراست

به استناد پرینت بانکی می تواند دادخواست مطالبه وجه کند

سلام . به استناد فیش ها می تواند دادخواست مطالبه وجه تقدیم کند اما ایشان باید اثبات کنند که بصورت امانت یا قرض پول را بشما پرداخت کردند

با سلام
۱- ایشان به استناد پرینت حساب بانکی می توانند دادخواست مطالبه وجه از شما را نمایند .
۲ - اینکه ایشان می توانند دادخواست دهند مجوزی برای ایجاد مزاحمت نمی باشد و شما می توانید بابت مزاحمت ها شکایت کیفری نمایید .

به استناد پرینت بانکی میتواند دادخواست مطالبه وجه طرح کند

درود
خیر باید ثابت نمایند پول را به شما بدون اینکه بدهکار باشند پرداخت نموده اند.