آیا برای حکم ابقا به کار محدودیت زمانی خاصی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۶۸ #37285634

من به مدت ۶ ماه در کارخانه موادغذایی با سمت شغلی حسابدار مشغول به کار بودم که اخراج گردیدم. البته بدون قرارداد بودم. در هیئت تشخیص حکم ابقا به کار خواستم و گفتم برای ابقا به کار محدودیت زمانی خاصی وجود ندارد و استناد کردم به تبصره ۲ ماده ۷ قانون کار ولی متاسفانه اخراج موجه و تسویه حساب صادر گردید ایا من از هیات حل اختلاف و یا دیوان مستحق دریافت حکم ابقا به کار نمیباشم؟ میشه درمورد حکم ابقا به کار توضیحات بیشتری بدید ممنون میشم....

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما در صورتی میتوانید حکم ابقا از دیوان را بگیرید و تنها محلی که امکانش هست همان دیوان است.

شما میتوانید حکم ابقا از دیوان بگیرید و تنها محلی که امکانش هست همان دیوان است.

باسلام بعلت اینکه شما قرارداد کاری با مجموعه ندارید این مجموعه هر لحظه که اراده کند میتواند حکم اخراج برای شما صادر نماید
شما میتوانین از بیمه بیکاری استفاده کنین

واسه حل مشکتون راهنمایتون میکنم
شما باید درخواست تجدید نظر بدین
آیا در دادخواست اولیه شما درخواست بازگشت به کار دادین یا در جلسه دادرسی هیئت تشخیص کتبی درخواست کردین ؟
چون این نکته همیشه مدنظرتون باشه دادرس محترم متاسفانه همیشه به نحوی درخواست شما در زمان تقدیم دادخواست توجه میکنه بیشترم در جلسات سعی میکنه قضیه یه جوری فی سره بده واسه اینکه اگر شما درخواست اولیتون دادخواست بازگشت به کار دادین در تجدید نظرم استناد کنید وجود نداشتن قرارداد با کارفرما به حکم استخدام دائم تلقی میشود البته اگر قراردادی بینتون وجود نداشته واسه این کارتون میتونی به سایت بازرسی وزارت کار مراجعه کنی درخواست و یک لایحه دفاعی مناسب تنظیم کنید ارسال کنید با توجه به سیستم بازرسی درخواست شما در شورای حل اختلاف تجدید نظر مورد برسی قرار میگیرد در بعضی مواقع کارفرما مایل به ادامه کار شما نیست کلیه حق حقوق شما تصویه حساب میکنه البته این نکته داشته باشید منظورم از نداشتن قرارداد دائمی تلقی میشود شما بعنوان نیروی رسمی نیستی چون با توجه به قانون جدید توسط آقای وزیر کار رفا اجتماعی صادر شد هرکس به مدت پنج سال یکجا کار کنه بدون قرارداد فرد بعن.ان نیروی رسمی شناخته میشه واسه این مطلب بهتر به جزئیات تصویب هیئت رئیسی دولت و با حضور وزیر کار اعلان نمودن برسی کنید من در حد رسانه ملی شنیدم
مراحل رسیدگی شما
اول هیئت تشخیص
بعد تجدید نظر
بعد اگه اعتراض روی رای قطحی تجدید نظر داشتی
میتونی به دیوان عدالت اداری مراجعه کنی همچیز بستگی به نحوی دادخواست نوشتن شما در هر دو هیئت محترم دارد چنانچه با توجه به قانون درخواست و دادخواست شما توجه نشود میتونی اخرین مرحله به دیوان مراجعه کنید