ایا برای تقدیم لایحه یا همان تبادل لوایح برای بنده ابلاغیه میاد تا لایحه رو ببرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۰۲۵ #37131931

باسلام
زوج هستم در دادگاه بدوی مهریه که حضور نداشتم محکوم به پرداخت مهریه و هزینهای خسارات دادرسی شدم که بیست روز مهلت اعتراض داشتم که بنده اعتراض زدم از طریق خدمات قضایی ولی لایحه نذاشتم که فقط توی یه برگه اعلام کردم لایحه رو حضوری به دادگاه تقدیم میکنم و اعسار نیز بابت هزینه ای دادرسی زدم که موافقت گردید و پیامکی مبنی بر تجدید نظر خواهی برام اومد با این متن :تجدیدنظرخواهی شماره............... ارسالی از طریق سامانه خدمات قضائی به شعبه ۱ دادگاه عمومی حقوقی شهرستان ....... ارجاع و با شماره ................ ثبت گردید;حال سوالم اینه ایا برای تقدیم لایحه یا همان تبادل لوایح برای بنده ابلغیه میاد تا لایحه رو ببرم یا اینکه ابلغیه نمیاد باید خودم ببرم بدم

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید راسا اقدام به ارائه لایحه نمایید و برای این امر ابلاغیه اصولا صادر نمی شود

سلام
در تبادل لوایح لایحه برای طرف تجدیدنظرخواه ارسال می شود و تجدیدنظرخواه چنانچه لایحه خود را ضمیمه دادخواست تجدیدنظرخواهی نکرده باشد می تواند آن را به دادگاه تقدیم کند .