اگر من نرم محضر همسرم میتونه ادعا کنه مهریه ی من بخشیده شده و طلاقم ندهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۶ #37079650

سلام
من و همسرم توافق کردیم جدا شیم من در دادگاه مهریه ی خود را در ازای طلاق بخشیدم .حالا ۳ ماه فرصت داریم اگر من نرم محظر همسرم میتونه ادعا کنه مهریه ی من بخشیده شده و طلاقم نده؟ یا در صورت پشیمونی مهریم سر جاش باقی میمونه؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام .درصورت عدم حضورشماهم رای صادره قابل اجرا است وزوج میتواند برای طلاق اقدام نمایید

سلام.در صورتی که طلاق ثبت نگرددد حکم صادره فاقد اعتبار و مهریه به قوت خود باقیست

با درود ملاک رای صادره است

با سلام
چنانچه از فرمایشات شما مشخص است اینکه اگر در متن حکم به بخشش مهریه شما در قبال طلاق با رضایت زوجه صادر شده باشد در اینصورت زوج میتواند جهت طلاق اقدام نماید
اما اگر شما قصد جدایی ندارید میتوانید در محضر حاضر و از تصمیم خود جهت بذل مهریه انصراف دهید .

سلام شما باید حتما در محل محضر حضور نمایید. زیرا کتبا همسرتان باید مهریه اش رو ببخشد و شما هم کتبا در محضر پس از انجام خواسته خویش از همسرتان رضایت به طلاق بدهید.

سلام در صورتی که طلاق ثبت نشود حکم صادره فاقد اعتبار بوده و مهریه به قوت خود باقیست