آیا کارشناس رسمی دادگستری در تخصص مشکلات آپارتمان نشینی وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۹ #36931474

آیا کارشناس رسمی دادگستری در خصوص مشکلات آپارتمان نشینی هست؟ عنوان انها چیست؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با نظر همکار محترم جناب دکتر پیرمحمدی که منطبق با موازین و اصول حقوقی میباشد، موافقم

با سلام کارشناس رسمی دادگستری در زمینه ساختمان میباشد ولی با عنوان اپارتمان بعید بنظر میرسد

بله کارشناس رسمی دادگستری در زمینه ساختمان

دوست عزیز سوالتان ناقص مطرح شده است !
در هر حال کارشناس رسمی دادگستری راه و ساختمان موارد کلی را بررسی و گزارش می نماید.
نمی توان آپارتمان را صرفا از محدوده کاری کارشناس جدا فرض نمود .
مشکلات آپارتمان کلی است و باید جزئیات آن مطرح شود تا پاسخگویی دقیق تر شود .

سلام
حسب موضوع مورد نظر متقاضی کارشناس تعیین میشود و کارشناس اختصاصی با این عنوان وجود ندارد