شکستگی مهره ۳ و ۴ گردن چه میزان دیه دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۶۳ #36823454

برای شکستی گردن (مهره ۳ و ۴ ) رفتم پزشک قانونی
الان واسم پیام اومده از طرف پزشک قانونی به شرح زیر :
مراجعه کننده محترم
علاوه بر دیه میزان ۰.۵ درصد ارش توسط کارشناس برای ضایعات شما تعیین گردید
پزشکی قانونی خراسان رضوی
این یعنی چی و چقدر !؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
دیه شکستگی مهره های گردن ۱۰درصد دیه کامل بعلاوه نیم درصد هم ارش که میشه ۱۰.۵درصد معادل ۲۸میلیون و ۳۵۰هزارتومان در سال ۹۸

با حکم دادگاه تعیین می شود وبا توجه به نظریه پزشکی قانونی می باشد.

سلام
درصورت التیام و کج و خمیده نشدن گردن ارش دارد و اگر کج و خمیده شود دیه کامل دارد
ماده ۶۲۶ دیه گردن
کج شدن و خمیدگی گردن در اثر شکستگی در صورت عدم بهبودی و باقی ماندن این حالت موجب دیه کاملاست.
در صورت بهبودی و زوال حالت خمیدگی و کج شدگی موجب ارش است.
ماده ۶۲۷ دیه گردن
شکستگی گردن بدون کج شدن و خمیدگی آن موجب ارش است.
ماده ۶۲۸ دیه گردن
جنایت برگردن که مانع فروبردن یا جویدن غذا و یا نقص آن و یا مانع حرکت گردن شود موجب ارش است.
این یعنی چی و چقدر !؟ یعنی پرداخت دیه و بعلاوه ۰.۵ درصد ارش که بشما پرداخت میشود

محاسبه دیه و ارش درمرحله اجرای حکم‌ با اجرای احکام‌کیفری است

سلام میزان دیه طبق نظریه پزشکی قانونی توسط دادگاه تعیین و اعلام میشود

درودبرشما
میزان دقیق درحکم دادگاه معین می گردد.