آیا میتونم برای اینکه اجاره از من کم نکند، منزل را خالی کنم و تحویل بنگاه بدم تا بیشتر از این متضرر نشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۹ #36651629

باسلام
آپارتمانی را رهن و اجاره کردم قرار دادم تی هست تمام شده موجر از دادن پول رهن خودداری میکنه و میگه ندارم اجاره ها را پرداخت نکردم تا از رهن کم کنه تا بتونم ازش بگیرم تا اینکه دادخواست دادم تا بتونم قانونی ازش بگیرم هنوز جواب دادخواست نیامده ایا میتونم برای اینکه اجاره از من کم نکنه منزل خالی کنم و تحویل بنگاه بدم تا بیشتر از این متضرر نشم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود بر شما. اظهار نامه ای به ایشون ارسال کنید تا ظرف مدت یک هفته منزل را تحویل گرفته و مبلغ ودیعه را پرداخت کند. سپس منزل را تخلیه کرده و کلید را به بنگاه تحویل دهید. در دادگاه دادخواست پرداخت مبلغ ودیعه را بدهید.

با ارسال اظهارنامه رسمی در دادگاه به موجر اخطار کنید تا برای تحویل گرفتن ملک ظرف یک هفته به بنگاه مراجعه کند سپس با تنظیم صورتجلسه کلید ملک را به بنگاه تحویل دهید و با تقدیم دادخواست تقاضای استرداد مبلغ ودیعه را بکنید با تقاضای تامین خواسته همین ملک را در قبال ودیعه توقیف کنید.

با سلام، حق کسر کردن مبلغ بعنوان اجاره را از شما ندارد چرا که در قرارداد قاعدتا ذکر می‌گردد که موجر در زمان اتمام موعد اجاره مکلف به استرداد مبلغ ودیعه خواهد بود و همینطور در قانون روابط موجر و مستاجری این موضوع آمده است، لذا الزامی به تحویل ملک به موجر یا بنگاه معاملات املاک ندارید(در هر صورت می‌توانید طی تنظیم صورتجلسه ملک را به بنگاه ملک تنظیم کننده قرارداد تحوبچیل نمائید) ...