حق بیمه مرحوم به پدرش میرسه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۵۸ #36646748

سلام و عرض ادب ممنون که جواب میدید عموی بنده اسفند ماه فوت کردن ایشون توسط کارفرما بیمه نشدن و امنیت شغلی نداشتن و حتی جواب پزشک قانونی اومده که فوت به دلیل گرفتگی گاز بوده و تو اون سرما بهش چادر داده نگهبان بودن و برای اینکه اثابت بشه کارگر ایشون بوده هر روز به کارت حقوق میزده و چون وام مسکن امام رضا گرفته و پس نداده و طلب کار زیاد داشته کارت های بانکی مسدودی بودن و از کارت برادر زادش استفاده کرده و شاهد هم هست که بگه کارگرر ایشون بوده ایا همچین پرونده ای در دادسرا میتونه موفق بشه و لطف کنید راهنمایی کنید تو دادسرا چی بگیم چون وکیل نداریم ممنون میشم راهنمایی کنید
ببخشید به سوال داشتم

و اینکه باید از طریق وزارت کار هم شکایت کرد از کارفرما یا نه

مشاوره حقوقی بیمه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ازطریق اداره کار قابل پیگیری میباشد ، بدوا باید گواهی انحصار ورثه اخذ گردد

حق ‌و حقوق ایشان از طریق اداره کار قابل پیگیری می باشد
ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام بفرمائید

باسلام بابت حق وحقوقات کاری ایشون از طریق ا داره کاراقدام کنیدموضوع علت فوت هم در دادسرا بدوا تحقیقات میشه

با سلام،ا
بتدا گواهی انحصار وراثت اخذ شود و سپس وراث به طرفیت کارفرما از طریق اداره کار طرح دعوا نمایند.

باسلام می بایست ابتدا برای انحصار وراثت اقدام نمایید و بعد از آن در اداره کار خواسته خود را مطرح کند

ازطریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید و حق و حقوق متوفی را در صورت قصور کارفرما مطالبه کنید

گواهی انحصار وراثت اخذ و سپس از طریق اداره کار پیگیری کنید.