سواستفاده از عنوان شغلی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵,۷۳۵ #36301314

سلام عواقب تقلب. جعل اسناد تحصیلی مدرسه. تحصیل مال نامشروع و سواستفاده از جایگاه و سمت دولتی چیه؟میدونم هر کدوم حکم جداگانه داره؟ و من سوء سابقه ای ندارم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند مسبوق ب سابقه نبودن در تعیین مجازات موثر هست لیکن عناوین مجرمانه مذکور در نهایت منتج ب حبس و جزای نقدی با تشخیص مقام قضایی خواهند شد

مجازات حبس ،جزای نقدی در پی دارد .

باسلام جرائمی که فرمودیدجرائم اقتصادی هستش وحبس بهمراه دارد

سلام و ارادت
مجازات حبس به همراه دارد .

درود
مجازاتهای تعزیری عمدتا حبس، جزای نقدی می باشند.

همکاران توضیح کامل داده اند به حبس و پرداخت جزای نقدی و برگرداندن وجوه دریافتی محکوم خواهید شد

سلام
قاعدتا باید کیفرخواستی صادر بشه بعدا پیگیر اتهاماتتون باشید.مجازاتی همچون حبس و جزای نقدی.