مهلت فرجام خواهی از رای چه مدت است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۶۱ #36107262

با سلام بنده از یک رای دادگاه کیفری که قطعی شده و تاریخ ابلاغ ان ۶/۱۰ میباشد میخواهم فرجام خواهی نمایم چند روز فرصت دارم؟
در کل از تاریخ ابلاغ رای دادگاه کیفری چند روز فرصت برای فرجام خواهی هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مدت فرجام خواهی ۲۰ روز میباشد

با سلام . ۲۰ روز برای مقیم ایران

با درود برای‌ افراد مقیم ایران ۲۰ روز

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، بیست روز از زمان ابلاغ رای

سلام
در صورتیکه مقیم ایران هستید ۲۰ روز و در غیر اینصورت ۲ ماه می‌باشد.

در صورتیکه مقیم ایران هستید ۲۰ روز و در غیر اینصورت ۲ ماه میباشد.

با سلام
برای افراد مقیم ایران، ۲۰روز و برای افراد مقیم خارج، ۲ماه (روز اول و آخر حساب نمی شود)
در خصوص شما با توجه به ابلاغ در تاریخ ۹۹/۰۶/۱۰ ؛ اگر در ایران اقامت دارید، ۳۱شهریور آخرین روز مهلت و اقدام شماست
و اگر در خارج از ایران اقامت دارید، ۱۱آبان...