تغییر فامیلی در شناسنامه به چه نحو است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱ #35909793

سلام
من پدربزرگم ۵۵ سال پیش زمانی که پدرم ۶ سالش بوده فامیل رو عوض کرده رفتم ثبت گفتن چون پدرت ۱۸ سالش نبوده میتونی برگردونی به فامیل قبلی..تو توضیحات شناسنامه هم دقیقا نوشته که تو تاریخ __به شماره پرونده___ فامیل__ به فامیل__ تغییر یافت حالا من و پدرم از ثبت مرکز استان اقدام کردیم واسه تعویض پروندمون ماهشهره که نامه نگاری کردن اما میگن اداره ماهشهر اذیت میکنه و جواب درستی نمیده به ما..حضوری رفتم اونجا یبار بم میگن پرونده رو پیدا نمیکنیم یبار میگن اصلاحیه بوده نمیتونی تغییر بدی خلاصه جواب درستی نمیدن میگم که توی توضیحات شناسنامه کامل نوشته و اینکه اصلاحیه چیه وقتی تا ۵ سالگی فامیلش این. بوده. فامیل قبلی پدرم مذهبیه از نام پیامبره واسه همین دوس دارم تغییرش بدم..الان میخام بدونم
۱.میشه شکایت کنیم از ثبت و احوال. اگه میشه من یا پدرم داخواست بدیم
۲.من اهوازم دادگاه همینجا شکایت کنم و به طرفیت ثبت اهواز یا ماهشهر
۳.وقتی تو توضیحات دقیقا قید شده تغییرات فامیل. واسه قانع شدن قاضی کفایت میکنه و نماینده ثبت ممکنه ایرادی بگیره که مانع بشه

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صلاحیت ثبت احوال است

سلام
شما دادخواست اصلاح مندرجات سجلی را به طرفیت اداره ثبت احوال مربوطه ارائه نمایید !

طرح دعوی کنید علیه اداره ثبت در دادگاه

سلام
به طرفیت اداره ثبت دادخواست خود را به دادگاه حقوقی مطرح مینمایید