قرار داد را تمدید نکرده و می‌گوید ما چک شما را می خواهیم وصول کنیم، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۸ #35857354

با سلام
با بنده قرار دادی یکساله جهت هیات علمی پژوهشی در دانشگاه بسته شد که محصدلی که خود مخترع ان بودم با حمایت دانشگاه تولید کنم. جهت تولی محصول دانشگاه مواد اولیه را برای تولید خریداری کرد و بابت انها چکی معادل مبلغ دریافت کرد. اما پس از مدتی کوتاهی از حمایت دست کشید و گفت تولید باید با مسئولیت و هزینه شخصی خودم انجام بشه در صورتی که موفق شدید بعد حمایت می‌کنیم از شما و مواد خریداری شده هم باید شما بفروشید. بنده نیز طی نامه اعلام کردم که مسئولیت فروش را قبول نمی‌کنم و در اختیار دانشگاه تمام مواد اولیه را قرار می دهم. محصول با هزینه شخصی تولید و مدارک و مستندات را نیز ارسال کردم اما دانشگاه در پایان سال لاوه بر اینکه قرار داد را تمدید نکرد می‌گوید ما چک شما را می خواهسم وصول کنیم در صورتی که تمام مواد اولیه در اختیار خود دانشگاه است و برای تولی از هیچ کدام از انها استفاده نشد. ایا دانشگاه می‌تواند چنین کاری را انجام دهد

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید با ارسال اظهارنامه ای با استناد به قرارداد تنظیم شده دانشگاه را ملزم به ایفای تعهداتش نمایید و قید نمایید اگر به تعهدات خویش عمل ننمایند از طریق مراجع قانونی اقدام خواهید نمود .