چکی که به من دادند پاس نشده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۴۹ #35747526

بعد از ۵ سال که در شرکت کار کردم هنوز چک که بابت حق و حقوقم است پاس نشده حکم جلب هم دارم اما پیدایش نمی کنم ارد سوخاری که محصول شرکت است را مزایده گذاشتند اما کسی نخرید من به پول نیاز دارم چک اکنون مبلغش ۱۴ میلیون شده است و من تاکنون بابت کرایه خانه و مخارج زندگی طلاهایم را فروخته ام اما چون دیگر شغل و طلایی ندارم بسیار در مذیقه هستم خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید چک هم به نام ریس شرکت است که نوشته شده بابت حق و حقوق کار در شرکت.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق استعلام راهور و بانک مرکزی و اپراتورهای تلفن همراه اموال دیگر ایشان را شناسایی و توقیف نمایید . درصورت عدم دسترسی به اموال و ناموفق بودن مزایده درخواست جلب نمایید .

درود بر شما
اگر اموال دیگری از او میشناسید معرفی و توقیف نمایید .
پیداکردن محکوم علیه جهت جلب با شماست .

اگر اموالی داشته باشد طبق قانون توقیف و طلب شما وصول خواهد شد

خودش را پیدا نمی کنید شرکت که هست آرد سوخاری کجاست پس اگر اموالی دارد می توانید توقیف کنید

سلام وقتی شما مال معرفی نموده اید باید پیگیری نمایید یا اگر خودتان نیاز دارید می توانید در مزایده شرکت نمایید وجای طلبتون براساس مزایده برنده شوید وطلبتون وصول شود

سلام
طبق ماده ۲ محکومیت های مالی می توانید شخص زندانی کنید

دو راه وجود دارد
یکی اینکه از نظر قضایی پیگیری کنید
و راه دوم اینکه به اداره کار رفته و طرح دعوای کارگری و کارفرمایی کنید و در خصوص چک هم مطلبی نگویید. با توجه به مدارکی که ارائه می دهید پس از پیگیری های مکرر، بحث معرفی اموال شرکت را انجام داده تا از اموال شرکت یا بابت اداره کار یا دادگستری، به حقوقتان نایل شوید.