چرا پرونده به دیوان عالی کشور رفته وثبت شده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۰ #35704623

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم سایت
در پرونده حقوقی با موضوع الزام به تنظیم سند خودرو ، حکم توسط اجرای احکام اجرا شده و باتوجه به اینکه خوانده پرونده فرجام خواهی کرده و در سایت عدلیران در قسمت روند پرونده نوشته شده ،پرونده در دیوان عالی کشور ثبت شد. ایا بعد از اجرای حکم امکان برگشتن رای وجود دارد؟ من از چند وکیل سوال کردم گفتن موضوع الزام به تنظیم سند خودرو قابل فرجام خواهی نیست ،سوال من اینه که چرا پرونده به دیوان عالی کشور رفته وثبت شده؟ سپاس از شما

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستند به ماده ۳۶۷ قانون آ د م ، حسب مورد امکان فرجام خواهی وجود دارد ولی باید پرونده دقیق مطالعه شود ....

با سلام برادر عزیز احتمال دارد که به جهاتی ایشان فرجام خواهی کرده باشند که تجدید نظر مجددی انجام شود اما باید پرونده مطالعه شود تا در این خصوص نظر داد و اینکه شما طبق حکم صادره و اجراییه عمل کنید

باسلام
فرجام خواهی در خصوص این موضوع امکانپذیر نیست
احتمالا درخواست اعمال ماده ۴۷۷ را نموده اند.

با سلام،بله قابل فرجام خواهی نیست امکان دارد اعاده دادرسی کرده باشند.

بادرودوسلام احتمالا به اعاده دادرسی اقدام نموده اند.

باید دلایل موجه جهت فرجامخواهی ایشان بررسی گردد.و باید دلایل مسند و جهات دادرسی قابل توجیهی داشته باشند.

باسلام بستگی دارد ایشان به چه جهت و دلیلی اعاده دادرسی نموده اند