چطور میشود مانع حبس شدن به جرم خیانت در امانت شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۰ #35515782

اگر دادگاه خانومی ۲۳ ساله را به جرم خیانت در امانت به مبلغ ۵۰ هزار تومان مجرم معرفی کند،
چه میشود و حبس و جریمه یا چیزه دیگه ای داره؟

و چطور میشه جلوی حبس رفتن رو گرفت؟

مرسی

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورتیکه برایشان حبس در نظر گرفته شده باشد درخواست تخفیف در مجازات بدهند .

ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی از بخش تعزیرات مصوب ۷۵ مجازات را تعیین کرده است

باسلام بستگی به شرایطی ازجمله نداشتن سابقه کیفری خواهد داشت تحت شرایطی میتوان از دادگاه درخواست تخفیفات مقرر در قانون نمود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اصولا تعیین مجازات به اختیار قاضی است.

باتوجه به مبلغ , احتمال حبس وجودندارد

با وجود شرایط تحقق جرم و مجرم و میزان زیان وارده به شاکی قاضی می تواند تا سه درجه مجازات را تخفیف داده و تبدیل به جزای نقدی کند.

سلام . تعیین مجازات به اختیار قاضی است . اما متهم می تواند درخواست تخفیف مجازات کند و با توجه به این که ضرر ناشی از جرم به شاکی بسیار ناچیز است و در صورتی که متهم سابقه دار نباشد و با توجه به جوانی وی ، دادگاه می تواند در مجازات وی تخفیف قائل شود و می تواند تا سه درجه میزان حبس را تخفیف دهد و حکم به جزای نقدی صادر نماید .