آیا برای اثبات باکره نبودن باید به پزشکی قانونی بروم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۳ #35426500

سلام،خسته نباشید
دختری هستم که به دلایل متعدد و زیر پا گذاشتن شرایط ۱۲ گانه عقدنامه از جانب همسر،دادخواست طلاق داده ام. وکیل گرفته ام که خودم در دادگاه حضور پیدا نکنم. چون در دوران عقد این تصمیم را گرفتم برای مهریه پدر به وکیل گفته اند باکره ام و رابطه ای وجود نداشته درصورتی که اینطور نیست و باکره نیستم.حالا وکیل از من خواسته برای پرسیدن این موضوع به جلسه دادگاه مراجعه کنم.خواستم بپرسم درصورت گفتن هر کدام(باکره بودن یا نبودن) نامه ی پزشکی قانونی باید ببرم؟ این امکان وجود دارد که به پزشکی قانونی بروم و نامه از آن ها بگیرم و به وکیل بدهم تا آن را به دادگاه ببرد؟ و خودم نروم،چیکار باید کنم؟ مگر وکیل تمام کارها را انجام نمی دهد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید مراجعه کنید به پزشکی قانونی و نامه را به وکیلتان بدهید تا روی پرونده بگذارد ولی همین زمانی که میخواهید بروید دفتر وکیل را میگذارید و نامه را به دفتر دادگاه تحویل میدهید ولی بسته به نوع توافق با وکیل دارد.حقیقت را مطرح کنید بهتر است چون در نظریه پزسکی قانونی عدم بکارت مشخص میشود.