آیا می توانم از این استفاده کنم که زوج به مدت ۶ ماه نفقه نداده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۸۱ #35248316

با سلام
من (زوجه) قبلا درخواست نفقه داده بودم از تاریخ عقد تا الان یک سال و نیم هست که زوج هیچ نفقه ای پرداخت نکرده و کارشناس هم مبلغ ۵۰۰ هزار تومان هر ماه به عنوان نفقه برای زوج مشخص کرده حالا زوح در طی ۵ ماه گذشته ماهی ۱۰۰ هزار تومان برای من واریز کرده به جای ماهی ۵۰۰ هزار تومان
من می خواهم درخواست طلاق بدهم
منظورم این هست که این ماهی ۱۰۰ تومنی که زوج واریز کرده نفقه محسوب میشه؟ من می تونم حکم جلب و در نهایت درخواست طلاق بدهم به دلیل یک سال و نیم نفقه ندادن؟ و دادگاه حق طلاق رو به من می دهد یا نه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه زوج شش ماه متوالی نفقه ای پرداخت نکند برای زوجه حق طلاق ایجاد می گردد.

با درود اگر زوج شش ماه متوالی نفقه ای پرداخت نکند برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند

باسلام مبلغ نفقه روطبق نظرکارشناس بایدواریزکند درصورتی که کمتر واریزکنه میتونی مطالبه مابقی رو درخواست کنیدوچون ۶ماه هست محکوم به پرداخت نفقه شده وترک انفقاق کرده میتوانید به علت عسروحرج درخواست طلاق دهید ودادگاه بادرخواست شما موافقت میکند.

شماعلاوه برامکان مطالبه باقیمانده میزان نفقه(برابرنظریه کارشناس)ازطریق طرح دعوای حقوقی - میتوانیدبراساس محکومیت قطعی زوج مبنی برپرداخت نفقه واحرازترک انفاق دعوای طلاق خلعی بلحاظ عسروحرج مطرح نمایید.

باسلام شماعلاوه برامکان مطالبه باقیمانده میزان نفقه(برابرنظریه کارشناس)ازطریق طرح دعوای حقوقی - میتوانیدبراساس محکومیت قطعی زوج مبنی برپرداخت نفقه واحرازترک انفاق دعوای طلاق خلعی بلحاظ عسروحرج مطرح نمایید.

اگر کارشناس مبلغ را تعیین کرده ، نفقه همان ۵۰۰ هزار تومان است
طبق قانون میتوانید برای طلاق اقدام کنید به علت نفقه ندادن ۶ ماه و بیشتر ‌.