حقوق و عیدی و سنوات را چطور میتوانم دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۰ #35181306

سلام
من ۹ ماه در یک شرکت کار کردم بیمه ام رد شده و حقوقم رو گرفتم اما کارفرما مرداد ماه اخراج کرد من رو و هنوز حقوق مرداد ماه و عیدی و سنوات من رو ندادن و هرچی بهشون میگم میگن نمیدم باید منتظر باشی و زمان هم نمیگن بهم
البته من ۵۰ میلیون سفته دستشون دارم که ۲۰ تومن برای سال ۹۸ هست گه یادم نمیاد بابت حسن انجام کار نوشتم روش یا نه ولی ۳۰ میلیونی گه برای سال ۹۹ هست رو نوشتم بابت حسن انجام کار چجوری میتونم شکایت کنم ازشون؟؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره کار محل کارگاه مراجعه کنید

-- از طریق شکایت در اداره کار میتوانید مطالبه معوقات و عیدی و پاداش خود را بنمایید .
-- برای استرداد سفته ها باید اظهارنامه ای برای کارفرما فرستاده و درخواست استرداد را رسما به وی ابلاغ کنید . سپس با استناد به اظهارنامه موصوف میتوانید دادخواست الزام به استرداد لاشه سفته را مطرح کنید .

سلام
وقت بخیر
در صورت اثبات رابطه کاری نتیجه می گیرید. از طریق اداره کار اقدام بفرمایید.