روند شکایت در تصادف برای دریافت دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۱ #35128034

سلام
در تصادفی که داشتم مقصر طرف مقابل بود. بنده پایم شکست و با آمبولانس به بیمارستان انتقال داده شدم و پلیس سر صحنه آمد و کروکی کشید و طرف مقابل مقصر شد. در بیمارستان مامور نیرو انتظامی آمد و از بنده چند سوال کرد و پرسید که شکایت داری؟
گفتم بله. بعد از ترخیص از بیمارستان رفتم پزشک قانونی و نامه پزشک قانونی را بردم کلانتری و پرونده رفت دادگاه. مقصر ضامن آورد و ماشینش را از پارکینگ آزاد کرد. پزشکی قانونی به بنده گفت دو ماه بعد برای معاینه مجدد بیا. من هم موتورم را آزاد کردم و خسارت موتورم را از بیمه راننده مقصر گرفتم.
میخواستم بدانم آیا برای گرفتن دیه باید شکایت کنم؟
یا همین روالی که طی شده به منزله شکایت برای دریافت دیه هم میباشد و فقط باید منتظر پیامک سایت ثنا باشم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
شما بعد از معاینه مجدد توسط پزشکی قانونی و دریافت گواهی ان به دادسرا مراجعه کرده و به پرونده ضمیمه میکنید .در صورت التیام و پایان طول درمان قااضی اقدام به صدور رای مینماید .

برای گرفتن دیه نیاز به شکایت مجدد ندارید چون پرونده شکایت شما درجریان است