دریافت بخشی از زمین در هنگام تغییر کاربری و تفکیک قانونی است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۷ #35127246

سلام! بنده زمین کشاورزی سند دار به مساحت یک هکتار دارم. یک سال پیش از طریق دهیاری مطلع شدم که زمین بنده در طرح هادی روستا قرار گرفته و وارد بافت مسکونی شده است و باید درخواست تفکیک زمین به بنیاد مسکن را ارائه دهم. تمامی مراحل را طی کردم و الان نقشه تفکیکی آماده شده است. درصدی برای معبر، درصدی آموزشی و بقیه مسکونی میباشد. از من خواسته شد تا ضمن تایید نقشه ها، فرم واگذاری معبر به دهیاری و صلح نامه ی آموزشی به بنیاد مسکن را امضا کنم. این مقدار زمین تحت چه عنوانی ( عوارض، مالیات، ...) از من دریافت میشود و آیا این اقدام قانونی است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا اجازه تملک بلاعوض برای نهادهای دولتی ممکن نیست.

در مورد شهرها قانون مشخص وجود دارد ولی در روستاها قانونی در این زمینه تصویب نشده و اصول کلی حقوقی و قانون اساسی و شرع نیز اجازه تملک بلاعوض را به بنیاد مسکن و دهیاری نمی‌دهد.

با احترام در چارچوب طرح هادی امکان پذیر است

بادرودوسلام درجارچوب طرح هادی امکان پذیر می باشد.

باسلام
بله نوعی عوارض هست و بر اساس طرح هادی روستا انجام میشه

در چارچوب طرح هادی قانونی می باشد ‌

درود
بله قانونی است...