آیا میتوانند فرزند ۴ ماهه را با خود ببرند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۷۵ #34998750

سلام خسته نباشید
پدر و مادر خانمم گفتند تا قبل از اینکه بچه ۷ سالش بشه با خودشون میبرند یه جا دیگه که من نتونم ببینمش.
آیا میتونند اینکارو کنند؟
من چیکار باید بکنم تا نتونند با خودشون جای دیگه ببرند؟
تشکر از پاسختون

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است البته در صورتی که نادر صلاحیت داشاه باشد و شما حق ملاقات فرزندتان را دارید که دادگاه اعیین میکند البته نیتواند توافقی نیز باشد، اگر منظور کشور دیگر است که باید با اجازه شما فرزندتان از کشور خارج شود.

با سلام
حضانت کودک تا ۷ سالگی با مادر و سپس با پدر است. پس پدر و مادر خانمتان حقی ندارند

سلام
دادخواست ملاقات فرزند علیه همسر و والدین ایشان ثبت نمایید

حضانت کودک شما تا ۷ سالگی با مادر است و اولویت بعدی حضانت با پدر اگر همسر شما در قید حیات نمی باشد حضانت فرزند با شماست و پدر و مادر خانم شما حق چنین کاری را ندارند و حضانت با ایشان نمی‌باشد

سلام طبق قانون حضانت تا ۷ سالگی با مادر است مگر آنکه مادر صلاحیت لازم را نداشته که دراین صورت میتوان دادخواست سلب حضانت داد کسی که حضانت با اوست حق ندارد مانع ملاقات فرزند با اشخاص ذیحق شود که در این صورت به پرداخت جریمه نقدی محکوم میشود شما می‌توانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید

با سلام مواد ۴۰ و ۴۱ و ۴۲ قانون حمایت از خانواده ضمانت اجراهایی را برای پیشگیری از تهدیدات یاد شده در سوال پیش بینی نموده است که توجه شما را به این موارد جلب مینمایم.
ماده ۴۱ـ هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد،
حسب تقاضای ذی نفع و به دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین تا زمان اجرای حکم بازداشت می شود .
ماده ۴۱ـ هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به مالقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل برخالف مصلحت او
است یا در صورتی که مسؤول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند ویا مانع مالقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی حق
شود، می تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش بینی حدود نظارت وی با
رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند .
ماده ۴۲ـ صغیر و مجنون را نمیتوان بدون رضایت ولی، قیم، مادر یا شخصی که حضانت و نگهداری آنان به او واگذار شده است
از محل اقامت مقرر بین طرفین یا محل اقامت قبل از وقوع طلاق به محل دیگر یا خارج از کشور فرستاد، مگر اینکه دادگاه آن را به
مصلحت صغیر و مجنون بداند و با درنظر گرفتن حق مالقات اشخاص ذیحق این امر را اجازه دهـد. دادگاه درصـورت موافقت با
خـارج کردن صغیـر و مجنون از کشور، بنابر درخواست ذینفع، برای تضمین بازگرداندن صغیر و مجنون تامین مناسبی اخذ
میکند .

منظوراین بوده که حضانت با دخترشن ( موکله) است