آیا باید خودم برم دنبال کارهای بیمه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۷ #34997750

با سلام و عرض ادب
به تازگی شرکتی رو ثبت کردیم برای و بنده اصلا سابقه بیمه تامین اجتماعی ندارم حالا سوالم این هست حتما میبایستی که خودم برم دنبال بیمه یا امکانش هست که وکیل بجای من کارهای بیمه من رو انجام بده

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هر دو امکان برای شما وجود دارد.

با دانستن شماره کارگاه و لیست مرتبط بنظر می رسد کار پیچیده ای نیست پیشنهاد می کنم خودتان هم می توانید پیگیری کنید عند اللزوم از وکلای عزیز هم می توانید مشاوره و کمک بگیرید./م

با سلام؛ وکالت کاری در دفترخانه اسناد رسمی به فرد مدنظر می دهید. البته از طریق سامانه تامین اجتماعی هم شاید بتوانید روال را انجام دهید.

درود
در این خصوص هم شخصا میتوانید اقدام نمایید و هم توسط وکیل ولی در کل امر سختی نیست که نیاز به وکیل داشته باشید

درود
وکالت کاری می توانید اعطا کنید ولی وکالت دادگستری مورد پذیرش نیست.

سلام هر اقدامی را که خود شما می توانید انجام دهید می توانید آنرا به وکیل وکالت دهید و وکیل از جانب شما اقدام نماید در این خصوص وکالت باید به صورت رسمی باشد