دو شاهد در جلسه رسیدگی حاضر نکردم و رای عدم تقسیط صادر شد آیا امکان دارد جلسه مجدد تشکیل شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۶ #34929744

با سلام بنده بجای دو شاهد یک شاهد به جلسه جهت تقسیط مبلغ محکوم به برده بودم و رای به عدم تقسیط صادر شده حال میخواهم دوباره اعتراض کنم و دوباره جلسه شهادت شهود و تقسیط انجام شود .حال دو تا سوال دارم ۱- مراحل اعتراض (فرم و مدارک لازم)؟۲-ایا امکان عدم برگزاری دوباره جلسه دفاع هست؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض نتیجه ندارد
مجدد دادخواست دهید

سلام
برگزاری جلسه مجدد ممکن نیست
میتوانید از تاریخ ابلاغ رای ظرف ۲۰ روز با تنظیم لایحه اعتراضی اقدام به ثبت تجدینظرخواهی از طریق دفاتر خدمات قضایی نمایید

با سلام. یکی از ادله اثبات کننده اعسار در دادخواست اعسار و تقاضای تقسیط محکوم به معرفی دو نفر شاهد است که در صورت عدم معرفی آن تقاضا محکوم به رد است. منتها باید دید آیا شرایط برای حضور شهود در جلسه رسیدگی فراهم بوده یا خیر؟ در صورت عدم رعایت شرایط می توانید با اعتراض به رای و درخواست تجدید نظر از دادگاه تجدید نظر قاضای تشکیل جلسه و معرفی شهود را بنمایید.

سلام
اولا باید تجدیدنظرخواهی کنید و بابت اینکه شاهد دوم روز جلسه نیامده علتی بیاورید و ضمنا اگر جواب نامه های استعلام بانکها و پلیسراهور را اخذ نموده اید پیوست اعتراض کنید