برادرم مرا به منزل راه نمیدهد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۰۱ #34768585

با سلام
برادر کوچکم قفل درب ورودی خانه، دری را عوض کرده و مرا از ورود به منزل و دیدن مادرم که قیمومیت آن هم با من است محروم کرده قانونا چکار می توانم انجام دهم برادرم فکر می کند با فحاشی و زد و خورد می تواند هر کاری که دوست دارد بکند.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منزل برای مادرتان است میتوانید با شکایت ممانعت از حق بعنوان قیم ایشان از برادرتان شکایت نمایید .

سلام
از طرق قانونی و مامورین انتظامی کمک بگیرید.

باسلام
اگر صاحب ملک بردار شماست و اجازه ورود به ملک شخصی خود را به شما نمیدهد،تنها کار شما این است که مادر خودتان را از منزل برادرتان خارج کنید و به منزل خودتان ببرید.
اگر صاحب ملک برادر شما نیست و مادر شما است و ایشان(مادرتان) اذن ورود به ملک را به شما داده اند،برادر شما هیچ حقی ندارد که از ورود شما جلوگیری کند،بنابراین بدون اعتنا به وی و با هماهنگی صاحب ملک حتی میتوانید قفل در ورودی را بشکنید و در صورتیکه مجدد از ورود شما به منزل جلوگیری کرد،با تماس با نیروی انتظامی صورتجلسه ای تنظیم نموده و بعد شکایت ممانعت از حق را علیه برادرتان مطرح نمایید تا مزاحمت ایشان رفع گردد.

با سلام
درصورتیکه ایشان مالک ملک نباشند و همگی متصرف ملک باشید میتوانید از ایشان با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

اعلام نشده برادرتان مالک هست یانه

اگر ملک مذبور به نام ایشان نیست میتوانید از طریق شکایت نسبت به ورود به منزل اقدام کنید

سلام دوست گرامی
می توانید ممانعت از حق شکایت کنید هم بصورت کیفری و هم حقوقی