آیا قاضی میتواند منو مجبور به طلاق کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۷۷ #34683306

با سلام
بنده سه ساله ازدواج کردم و همسر بنده در این سه سال کمتر از دو ماه با من زندگی کرده و دو بار حکم تمکین گرفتم و در تمکین دوم همسرم منو به پزشک قانونی فرستاد به بهانه این که من روانیم پزشک قانونی هم جواب داد من هیچ گونه اختلال روانی ندارم حالا دادخواست طلا داده که از من کراهت شدید داره به دلیل اینکه من بد بینم و بهش اهانت کردم و بهش تهمت ناروا زدم و به این دلیل اقدام به خودکشی کرده و استشهادیه پرکرده که پدر، مادر، برادر، شوهر خاله، خاله دوستش و یکی از آشناهاشون امضا کردند و حاضر به بخشش ۲۰۰ سکه از ۲۱۴ تا سکه شده من راضی به طلاق نیستم آیا قاضی میتواند منو مجبور به طلاق کند؟ هیچکدام از مواردی که همسرم گفته درست نیست من چگونه باید اثبات کنم که حرفهاش دروغه؟ولی خودکشی کرده و من زنگ ۱۱۰ زدم که صورتجلسه کنه اگر میشه لطف کنید زودتر جواب این سوالم را بدهید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ارایه اصول و مستندات از سوی ایشان در محضر دادگاه به نظر محکمه پسند است بیشنهاد میکنم جهت دریافت مشاوره تلفنی تماس بگیرید