پرداخت نفقه معوقه بابت حق حبس دوران عقد بعد از حکم جلب موجب رد طلاق می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۸ #34468896

با سلام
در دوران عقد همسرم شکایت نفقه۶ ماه معوقه و حال کرده و حق حبس داره، نفقه حال را سر وقت پرداخت میکنم ولی نفقه معوقه رو پرداخت نکردم اجرائیه و حکم جلب صادر کردند .
سوال :
برای عدم پرداخت نفقه معوقه زوجه بابت حق حبس پس از حکم جلب میتونه تقاضای طلاق بده، اگه شکایت طلاق کنه من میتونم همون موقع نفقه معوقه رو یکجا بریزم مانع تخلف بند یک سند ازدواج بشع و با طلاقش مخالفت بشع در دادگاه ؟؟
ممنون از پاسخگویی

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
اگر حکم محکومیت به پرداخت نفقه برای شش ماه صادر شده و شما خودتون حکم را اجرا نکردید و کار به جلب رسیده،معمولا رویه و نظر قضات بر این هست که شرط ضمن عقد حاصل شده ولو اینکه شما الان واریز کنید باعث از بین رفتن حق خانم نمیشه.اگر در زمان همون صدور اجراییه قبل اینکه کار به جلب برسه پرداخت میکردید شرط ضمن عقد حاصل نمیشد ولی الان شده.
موفق باشید

با سلام
بله از موارد عسر و حرج زوجه تلقی می شود. زیرا حق حبس دارند.

بهتر است نفقه معوقه و حال ایشان را پرداخت نمایید در غیر این صورت موجبات عسر و حرج ایشان فراهم خواهد شد

با درود توصیه می‌شود سریعا نفقه را تادیه نمایید

سلام وقت بخیر با پرداخت نفقه معوقه می توانید مانع طلاق شوید