آیا بعد از ده روز از ابلاغیه می توانم از ایشان شکایت کیفری خیانت در امانت بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۱ #34334949

باسلام
احتراما بنده طی یک وکالت فروش بلاعزل یک موتور سیکلت را به یک آشنا بهمراه رسید تحویل امانت با همه مدارک تحویل دادم که ایشان آنرا برایم بفروشد. چند ماه گذشته و تا به امروز ایشان می گفته نفروخته است. حال برایم مشخص شده است که موتور تعویض پلاک شده یعنی به نوعی انتقال پیدا کرده است. حال ایشان مدتی است از دادن پول تفره می رود. بنده میخواهم یک ابلاغیه رسمی به ایشان بزنم و طلب وجه موتور را بکنم. آیا بعد از ده روز از ابلاغیه می توانم از ایشان شکایت کیفری خیانت در امانت بکنم؟ و با چه مضمونی؟
باسپاس

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس مستنداتی که دارید طرح شکایت نمایید.

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید و سپس دادخواست مطالبه ثمن مطرح بفرمایید

باسلام .

به نظر می رسد منظور شما ابلاغیه رسمی ارسال اظهارنامه است.

بله شما به استناد ماده ۱۵۶آیین دادرسی مدنی هر کس می تواند قبل از تقدیم دادخواست حق خودرا به وسیله اظهارنامه از دیگری مطالبه نماید .اظهار نامه هم می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی و هم اداره ثبت اسناد و املاک به طرف مقابل ابلاغ نمایید.مدت زمان مهلت قانونی براساس اظهار نامه بستگی به نظر خودتان دارد .بعد از انقضای مهلت اگر مخاطب جواب مثبت نداد واقدام به حل وفصل موضوع ننمود می توانید موضوع را از طریق مراجع قضایی پی گیری فرمائید.