مراحل بعد از پزشک قانونی چیه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۴۶ #34313516

شوهزم به ترک انفاق محکوم شده و بارها تمکین زده و دادگاه رد کرده و نفقم رو هم پرداخت نکرده درخواست طلاق به علت ترک انفاق دادم از دادگاه فرستادن به پزشک قانونی برای تست بارداری
در صورت طلاق مهریمو بخشیدم۱۴ تاش موند فقط
به نظرتون چقدر طول میکشه تا تموم شم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متاسفانه مدت زمام قابل پیش بینی نیست

درود بر شما.بیتگی به تعداد پرونده‌های شعبه رسیدگی کننده داره و زمان قابل پیش بینی نیست

سلام و عرض ادب
سرعت رسیدگی به پرونده و هم چنین اتمام آن بستگی به شعبه و شرایط پرونده دارد.

طول مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست، منتظر ابلاغ رای باشید.

مدت زمان مشخص نیست ولی اگر توافقی باشد بین ۲ الی ۳ ماه

باسلام
اگر براساس ترک انفاق درخواست طلاق نمودین نیازی به بخشش مهریه نیست وقابل پیش بینی نست که طرف مقابل از حق تجدیدنظرخواهی وفرجام خواهی استفاده نماید یانه

با سلام، بستگی به حجم پرونده ها دارد زمان قابل پیش بینی نیستش