حکم تخلیه منزل خریداری شده

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰,۰۷۵ #3422

منزلی را 5ماه پیش خریداری کردیم در قولنامه ذکر شده که فروشنده باید طی سه ماه از تاریخ قولنامه منزل را تخلیه کند حال بعد از گذشت دو ماه از موعد مقرر ، فروشنده به بهانه های مختلف منزل را تخلیه نمیکند...تکلیف ما چیست؟میتوانیم شکایت کنیم و حکم تخلیه بگیریم؟چند روز طول می کشد؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باید اقامه دعوی حقوقی مستند به قرارداد وزمان انقضا ان دادخواستی تقدیم به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک تقدیم نمایید و موضوع خواسته را تخلیه عین مستاجره بجهت اتمام موضوع قرارداد تعیین نمایید

ابتدا نسبت به مالکیت خود دادخوایت اثبات مالکیت داده و پس از آن از طریق شورای حل اختلاف تخلیه را اقدام نمایید.

با سلام دادخواست تخلیه در شورای حل اختلاف مطرح نمایید ولی چنانچه ایراد در مالکیت گرفته شود ابتدا می بایست دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی نیز مطرح نمایید حداقل زمان به جهت گرفتن حکم تخلیه شش ماه الی یک سال می باشد

ابتدا باید تقاضای الزام به تنظیم سند رسمی بنام خریدار کنید و در صورت انتقال سند رسمی بنام خریدار حق طرح دعوی تخلیه را خواهید داشت

بسمه تعالی : ابتدا باید تقاضای الزام به تنظیم سند رسمی بنام خریدار کنید و در صورت انتقال سند رسمی بنام خریدار حق طرح دعوی تخلیه را خواهید داشت زیرا تا سند رسمی بنام شما نباشد قانون شما را بعنوان مالک نمیشناسد که بتوانید دستور تخلیه بگیرید .. لذا ابتدا تکلیف سند مالکیت را روشن کنید تا دعوی تخلیه برای دادگاه قابل استماع باشد در غیر این صورت بهیچ عنوان دستور تخلیه صادر نمیشود الا ذبه استثنا یک الی دو مورد .. بطور مثال در جایی زندگی کنید که اداره ثبت نباشد و هیچ ملکی ثبت نشده باشد و ....... والله و اعلم

با سلام
به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید و با استناد به قرارداد تقاضای حکم تخلیه نمایید. مدت زمان آن مراحل اجرایی است و نمی توان برای آن تاریخ مشخصی اعلام کرد.
موفق باشید