آیا نامه پزشک بدون قبض دستگاه پوز پرداخت ویزیت و نامه یک موسسه بدون ارائه مستندات که در آن آنجا حضور داشته مورد قبول می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۲ #34178199

با سلام و احترام
اینجانب در پرونده ای شاکی می باشم که در تاریخ ۹۸/۰۱/۰۴ و ۹۸/۰۴/۰۹ توسط همسایه طبقه همکف (مادر و فرزندش) ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق برای اینجانب و خانواده ام بوجود آورده به طوری که شیر فلکه آب و گاز واحد مسکونی اینجانب که کنتور و شیر فلکه در مقابل منزل آنان می باشد بدون دلیل می بندند و با مراجعه به درب منزلشان که چرا این کار را میکنید شروع توهین و تهدید می نمایند در تاریخ ۹۸/۰۴/۰۹ اینجانب در محل کارم سازمان مدیریت پسماند شهرداری بودم که ساعت ۹:۳۰ صبح همسرم به اینجانب تماس گرفت گفت که آب و گاز قطع است و به ایشان گفتم برو شیر فلکه ها را چک کن ببین باز هست یا بسته که بعد از حدود نیم ساعت تماس گرفت گفت شیر فلکه بسته هست و متوجه شدیم دوباره کار همسایه طبقه همکف هست در همان زمان در اداره دو همکارم متوجه شدند و دیدند که من عصبانی شدم جلو رفتنم به منزل را گرفتند از اداره تا منزل ما حدود پنج دقیقه راه هست و گفتند صبر کن آرام شوی اینطور بروی درگیری بین شما و همسایه پیش می آید و بگذار ما هم همراه شما می آییم حدود پنجاه دقیقه گذشت از محل کار با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتم و با اخذ مرخصی از مدیر به اتفاق دو همکارم به محل سکونتم رفتیم هنوز پلیس ۱۱۰ نرسیده بود در حال پارک کردن خودرو بودیم که دیدیم پسر همسایه طبقه همکف یک زن و مرد را تا درب خودروشان بدرقه کرد و به داخل منزل رفت به در منزلشان رفتیم درب را باز کرد و به ایشان اعلام نمودم مگر ما چه بدی به شما کردیم که هر ساعت شیر فلکه آب و گاز را می بندید و در پارکینگ برای پارک خودرو ایجاد مزاحمت میکنید و یا با سر و صدای تعمیرات منزل که از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب ایجاد مزاحمت میکنید و ضایعات ساختمانی را در راهرو و پارکینگ که مشاعات هست میریزید که گفت دلمان خواسته و هر کار بخواهیم میکنیم اینجا باید با شرایط ما زندگی کنید که من گفتم شکایت میکنم گفت برو شکایت کن ما از چیزی ترس نداریم ولی بدان بعد از آن اینجا امنیت و آرامش نخواهی داشت کاری میکنیم از اینجا بروی و بعدش مادرش از پشت درب شروع به توهین نمود که یک مشت دهاتی و پشت کوهی اومدن توی شهر و.. و درب را بستند و به داخل منزل رفتند تا قبل از شروع بحث هر دو همکارم شاهد بودن که یکی از آنها به داخل خودرو رفت و دیگری همانجا ماند و شاهد کل ماجرا بود و پس از آن پلیس در محل حاضر شد صورتجلسه نمود که همکارم به عنوان زیر آن را امضاء کرد مراحل دادرسی انجام شد و شهود را خواستند و متهم را که متهم اظهارت شهود را کذب اعلام کردند و اعلام نمودن در آن روز در محل نبوده اند که در جلسه بعدی فرزندش با ارائه نامه از موسسه که از تاریخ ۹۸/۰۳/۱۵ الی ۹۸/۰۵/۱۵ از ساعت ۹:۳۰ صبح سرکلاس بوده و همچنین اعلام نمودند که من و شاهد ها در محل کار بودیم و در محل نبوده ایم که قاضی از محل کار ما استعلام نمود و سازمان با نامه ای اعلام نمود که در تاریخ ۹۸/۰۴/۰۹ ساعت شروع کار ما ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ بوده و از ساعت ۱۰:۵۸ تا ۱۱:۳۰ با اخذ مرخصی از مدیر از محل کار خارج شده ایم و همچنین قاضی از پلیس ۱۱۰ در خصوص زمان و تاریخ و نفرات امضاء کننده صورتجلسه و شماره تماس استعلام نمود که پلیس زمان تماس را ۱۰:۵۸ و شماره تماس و دیگر موارد را اعلام نمود و در جلسه بعد احضار مواجه حضوری شاکی و متهم و شهود را نمود که شهود اول که کل ماجرا را دیده بود اعلام نمود و قاضی پرسید که هر دو متهم را دیده ای که اعلام نمود پسرش را بله و لی مادر را فقط صدایش را از پشت درب شنیدیم و تمام اظهارات شاکی درست هست و شاهد دوم اعلام نمود فرزندش را دیدم و در آن روز شلوارک و تیشرت بر تن داشت و مادر را ندیدم و با شروع شدن بحث شدید به داخل خودرو رفتم و مابقی ماجرا را ندیدم و بعد از اینجانب سوال نمود که ماجرا را توضیح دادم و گفتم طی یک هفته گذشته این خانواده با سه همسایه دیگر که تاریخ و ساعتش موجود می باشد درگیر شده که قاضی اعلام نمود ربطی به این پرونده ندارد و سپس از متهمین سوال نمود که آخرین دفاع را بیا نمایید که موضوع را انکار نمودند و فرزندش گفت من نامه دارم و مادر هم یک برگ از یک پزشک آورده بود که در آن روز دندان پزشکی بودم و قاضی با ثبت همه اظهارات و امضاء خواست که همگی برویم.
حال با جمیع توضیحات آیا نتیجه به نفع اینجانب می باشد یا خیر؟
و با توجه به تهدید متهم مبنی بر اینکه شاهدت شهود کذب است و شکایت میکنم امکان تبرئه متهم و شکایت از شهود می باشد یا خیر؟
و آیا نامه یک پزشک خصوصی بدون قبض دستگاه پوز پرداخت ویزیت و نامه یک موسسه خصوصی بدون ارائه مستندات که در آن آنجا حضور داشته مورد قبول می باشد یا خیر؟
و از دید شما وکیل محترم نتیجه پرونده چه مبیاشد و چه کاری انجام دهم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صرف بیان کذب بودن شهادت شهود دلیل نمیشود می باید جرح شهود از طریق قانونی انجام گردد تا شهادت شهود بی اعتبار گردد و در مورد اینکه نامه موسسه بدون اثبات عدم حضور تاثیری نخواهد داشت و مطمئن باشید نامه های ارائه شده که از موسسات خصوصی و غیردولتی هستندفاقد ارزش واعتبار قانونی می باشد وبا توجه به توضیحات کامل شما به نظر بنده رای به محکومیت طرف مقابل صادر خواهد شد