زوجه در خواست اجرت المثل از زمان عقد را کرده است آیا اجرت المثل از زمان عقد تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۳۳ #34134525

با سلام زوجه در خواست اجرت المثل از زمان عقد را کرده است آیا اجرت المثل از زمان عقد تعلق می گیرد یا از زمان زندگی مشترک؟ ایشان اجرت المثل را از شورای حل اختلاف مطالبه کرده است آیا اجرت المثل در اختیار دادگاه خانواده می باشد یا شورای حل اختلاف؟ با توجه به اینکه من و زوجه هر دو کارمند می باشیم و اینجانب ۲۰ روز در ماموریت هستم و در خانه حضور ندارم این موضوع در تعیین مبلغ اجرت المثل تاثیر دارد؟ با تشکر از پاسخگویی

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اجرت المثل از زمان عقد به زوجه تعلق میگیرد و اجرت المثل زنان شاغل از زنان خانه دار کمتر است. برای مبالغ تا ۲۰ ملیون به شورای حل اختلاف و بیشتر از ان دادگاه صالح است.نبود شما ممکن است ایشان را به مسئولیت هایی وادار کرده باشد که در وظایف او نبوده .

بله اجرت المقل از زمان عقد به زوجه تعلق می گیرد و در صورتی که حد نصاب آن تا ۲۰ میلیون توماتن باشد در صلاحیت شورا است

از زمان عقد تعلق می گیرد وتوسط کارشناس تعیین میشود چه میزان باشد

به نظر اینجانب از زمان زندگی مشترک ملاک می باشد نه از زمان عقد

با درود
تشخیص زمان تعلق اجرت المثل با بررسی زندگی فرد مشخص و کارشناس تعیین می‌نماید کمتر از ۲۰میلیون در صلاحیت شورا است.
چنین نیست از زمان عقد ازدواج زوجه‌ مستحق اجرت المثل باید.

درود
اگر کمتر از ۲۰ میلیون باشد در صلاحیت شورا است و از زمان عقد تعلق می گیرد.

با سلام
از زمان عقد اجرت المثل تعلق میگیرد و ارجاع آن به شورا به جهت کمتر بودن مبلغ آن از بیست میلیون تومان می باشد .
تعیین میزان آن در صلاحیت کارشناس رسمی دادگستری است .