در صورتیکه پدر زوج به نام زوجه وام گرفته باشد آیا می تواند مجددا مطالبه مبلغ وام را از عروس خود کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۷۷ #34114

سلام خسته نباشید
من تو زندگیه قبلیم به خواسته پدر شوهره قبلیم وام گرفتم وخودش هم ضامنم شد چون خودش به بانک بدهی داشت بهش وام نمیدادن حتی وامی هم که گرفته بودم اون بدهی که اون داشت ازوام کسر کردن و بقیشو دادن منم همه وامی که گرفته بودم بهش دادم حالا میزنه زیره تمامه حرفهاش میگه باید من وامو بریزم حالا شما بگین من چکار کنم کمکم کنین توروخدا

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام :
وجه وام دریافتی را شما از طریق بانکی به ایشان پرداخت نموده اید .
با رسید فوق مطالبه وجه نمایید .
در صورت پرداخت نکردن وام توسط شما ، چون خود ایشان ظامن شما هستن که اقساط را شما پرداخت نمایید ، اگر پرداخت نکنید اقساط از محل ضمانت ضامن پرداخت می گردد .

قطعا وجه وام را توسط بانک و یا کارت بانکی و یا از طریق شماره حساب به ایشان منتقل کرده اید لذا میتوانید به رسید پرداختی استناد نمائید.

موید باشید