آیا اکنون میتوانم سفته را واخواست نمایم و چگونه؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۳۶ #34069091

سلام دارنده سفته ای هستم که تاریخ سررسید آن مورخ ۹۹/۳/۳۰ می باشد و تاکنون بعد از نه ماه از سرسید صادرکننده نسبت به نقد نمودن سفته اقدام ننموده است. اینجانب تاکنون نسبت به واخواست سفته اقدام ننموده ام ضمنا اگر اقدام قضایی نمایم دیرکرد تاخیر مبلغ سفته از تاریخ سررسید محاسبه میگردد یا از تاریخ واخواست سفته؟ بسیار متشکرم

مشاوره حقوقی سفته
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ازروز واخواست سفته میتوانید خسارت تاخیر تادیه دریافت نمایید.

با سلام، در مورد سفته با توجه به توضیح بالا از زمان واخواست تاخیر تادیه محاسبه می شود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بلی ، می توانید برای خسارت تاخیر تادیه واخواست خود را تنطیم نمایید.

"با سلام"
ابتدا واخواست و سپس در خصوص وصول اقدام نمایید

درود
مهلت واخواست سپری شده است.

باسلام
محاسبه تاخیر تادیه از تاریخ واخواست خواهد بود

با سلام و احترام
واخواست سفته با پرداخت درصد کارمزد بانکی در برخی از شعب بانک یا اداره واخواست امکان پذیر می باشد
سفته از تاریخ سر رسید بایست ظرف مدت ۱۰ روز واخواست شود، و در صورت عدم واخواست در موعد مقرر از امتیازات تجاری سفته بهرمند نمی شوید و صرفا سفته یک سند عادی محسوب می گردد. (در صورتی که ظرف موعد مقرر واخواست صورت میپذیرفت سفته سند تجاری محسوب شده و از می توانستید به صورت فوری با تامین دلیل و بدون نیاز به پرداخت هزینه خسارت احتمالی نسبت به توقیف اموال مدیون اقدام نمایید لیکن در حال حاضر برای توقیف فوری بایست معادل ۲۰ درصد مبلغ سفته خسارت احتمالی واریز نمایید که این مبلغ بعد از مراحلی به شما مسترد می گردد.)
با طرح دادخواست از تاریخ واخواست نیز دیر کرد قابل مطالبه می باشد.