ما با استناد به وکالت نامه اموال را به نام خود کرده ایم؛ آیا می توانند شکایت کنند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۳ #34040579

با سلام. بعد از فوت همسرم پدر شوهر و مادر شوهرم به صورت رسمی سهم الارث خود را به پسرم که به سن قانونی رسیده بود بخشیدند و وکالت تام به او دادند. الان بعد گذشت یکسال خواهان عدم نقل و انتقال اموال شوهرم شده اند

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود متن وکالتنامه باید مورد بررسی قرار گیرد، اگر هبه باشد قابل رجوع است اگر در قالب وکالتنامه بوده وکیل باید حساب دوران وکالت را بدهد متن وکالت اهمیت بسزایی دارد.

درصورتیکه نسبت به سهم الارث دلیلی بر گذشت و رضایت داشته باشید نمی توانند مجددا ادعایی کنند ولی اگر وکالتنامه بدون رضایتنامه بوده باشد پسر شما صرفا وکیل آنها بوده و می توانند سهم الارث خود را مطالبه نمایند .

اگر ازسهم الارث گذشت کردند دیگرنمی توانند ولی اگر طی وکالت نامه باشداگر بلاعزل باشد نمی توانند

درود
اگر طبق وکالت مجاز به این امر بوده اید، مانعی ندارد.

با سلام
مدارک باید بررسی شود که هبه نامه تنظیم شده است و دادخواست طرف مقابل چی مطرح شده است .

با سلام
اگر به موجب اختیارات حاصله از وکالتنامه مورد وکالت را به خودتان انتقال داده اید معتبر میباشد

اگر با شرایط مصرح در قانون وکالت طرفین ذیصلاح باشند و دروکالتنامه تصریح شده باشد وکالت در فروش حتی به خود وجود داشته باشند و در زمان واگذاری شرایط مذکور وجود داشته باشد واگذری فاقد ایراد قانونی است