اگر بخواهیم خانه و ماشین رو بفروشیم باید اول همه به اسم مادر شود یا اینکه میشود طور دیگه فروش را انجام داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۱۴۹ #33674488

با عرض سلام و خسته نباشید
پدرم ۲ هفته پیش فوت کردن و امروز استشهادیه محضری و درخواست صدور گواهی انحصار وراثت در دفتر قضایی را دادم و پس از ارایه مدارک لازم، بهم گفتن که اس ام اس میاد برام...
میخواستم بدونم این مدت که اس ام اس میاد، شورای حل اختلاف در حال بررسی پرونده هست یا اینکه این زمان فقط برای بررسی از طرف دفتر قضایی هست و بعدش باید بریم شورای حل اختلاف؟
ما ۳تا برادر هستیم و مادرمون زنده هستن و میخواهیم خونه و ماشین رو به اسم مادر کنیم،میخوام بدونم رویه کار به چه صورته؟
و اینکه بعد از مشخص شدن نتیجه شورای حل اختلاف ،ما ۳ برادر باید تک تک سهم خود را به نام مادر کنیم تا ایشان صاحب خانه و ماشین پدر شوند؟
چون همگی توافق داریم که کلیه اموال پدر، به نام مادر شود.
و یا اگر بخواهیم خانه و ماشین رو بفروشیم باید اول همه به اسم مادر شود یا اینکه میشود طور دیگه فروش را انجام داد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و مراحل کاری را توضیح بفرمایید.
ممنون از لطف و محبت شما

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اموال را به نام مادر نباشد، جهت فروش باید کلیه وراث بعنوان فروشنده، مبایعه نامه را امضانمایند. اما درصورتیکه خواهان رد ترکه باشید، میتوانید همگی باحضور در دفتراسنادرسمی، این امر را رسمیت بخشید. در آنصورت، جهت هرنوع انتقالی، کسیکه قبول ترکه نموده است میبایست امضانمایند.

درود بر شما. بعد از اس ام اس شما به شورای حل اختلاف مراجعه میکنید و بعد از روال اداری در روزنامه اگهی داره میشه و بعد از یک از ماه از انتشار اگهی حکم صادر میشه. برای تقسیم ترکه هر ورثه میتونه سهمشو به مادرتون منتقل کنه و بعد از اون بفروشید. یا میتونید به یکی از وراث وکالت بدید و ایشون بفروشن.

بعد از ابلاغیه باید به شورا مراجعه نمایید جهت طی مراحل قانونی بعد از تعیین سهم الارث می توانید سهم خودتان رو بنام مادرتان منتقل نمایید

باسلام و احترام
۱. این مدت،اززمان ثبت دادخواست در دفترخدمات الکترونیک قضایی تا دریافت پیامک،جهت ارجاع پرونده به شعبه است. یعنی پیامک ارسالی به شما، حاوی تعیین شعبه رسیدگی کننده میباشد.
سپس به شهبه مراجعه و مدارک لازم تحویل میشود. استعلامات لازم ارسال میگردد. وسپس جهت رسیدگی،وقت تعیین و به شما ابلاغ میگردد.
این روند اولیه دعاویست.
۲. اگر اموال را به نام مادر نکنید، جهت فروش باید کلیه وراث بعنوان فروشنده، مبایعه نامه را امضانمایند.
اما درصورتیکه خواهان رد ترکه باشید، میتوانید همگی باحضور در دفتراسنادرسمی، این امر را رسمیت بخشید. در آنصورت، جهت هرنوع انتقالی، کسیکه قبول ترکه نموده(مادر یا وکیلشان ) میبایست امضانمایند.
امیدوارم پاسخ سوالتان را داده باشم

درود
لازمه انجام هر اقدامی نسبت به ترکه مرحوم متوفی بدوا انحصار وراثت است که پس از آن چنانچه تمامی ورثه نسبت به فروش یا انتقال توافق داشته باشند میتوانید نسبت به موضوع مورد
توافق اقداما ت نمایند

درودبرشما
روال اداری وبررسی مدارک بایدانجام شودوبعددر روزنامه اگهی منتشر شود
درارتباط به ماترک هرنوع توافقی که همگی انجام دهید معتبراست.