اجازه تقسیم اموال را دارند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۲۹ #33648281

سلام روز بخیر ...لطفا راهنمایی کنید پدر من فوت شدند و ۷ خواهر برادریم پدرم بخاطر ازدواج مجدد بعد از فوت مادرم من باهاش قطع رابطه کرده بودم خاهر برادرهام اصلا به من اطلاع ندادند که بابام فوت کرده برا مراسم هفت منو درجریان گذاشتند که من نتونستم بپذیرم ودرمراسم پدر شرکت نکردم ....و الان که دوماه گذشته متوجه شدم تمام وسایل منزل پدرم را کلا تقسیم کردند و خونه پدری هم اجاره داده شده و دلیل بی اطلاعی من را ازشون سوال کردم گفتند سهم شما هست برو بردار .....ایا امکان نبود من و انها اجازه تقسیم اموال رادارند ؟؟ وایا شورای حل اختلاف مهم شکایت کنم ؟؟ نتیجه میگیرم یا حق رابه انها چون ۶ نفر به من تنهاست داده میشود ؟؟سپاسگذار
میشود اگر راهنمایی بفرمایید .....

مشاوره حقوقی ارث
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، بدوا انحصار وراثت نموده و سپس دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید.

سلام.بدوابرای اخذ گواهی حصر وراثت اقدام نمایید...

باسلام و درود بدوا انحصار وراثت نموده و سپس دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید.

از طریق شورای حل اختلاف گواهی حصر وراثت اخذ کنید و نسبت به طرح دادخواست تقسیم ترکه اقدام کنید

ابتدائا برای اخذ گواهی حصر وراثت اقدام نمایید. ‌

درود، ابتدای امر درخواست صدور گواهی حصر وراثت نمایید سپس تقسیم ترکه

با سلام،ابتدا انحصار وراثت کرده سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه دهید.