فروشنده مبلغ دیگری جهت حضورش در دفترخانه میخواهد و در دفترخانه حاضر نمیشود؛ چه کار میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۶۵ #33463269

من سه دانگ از اپارتمانی که در گرو بانک است را خریدم و وجه فروشنده را پرداخت کردم و مبایعه نامه دستی بین خودمان و یکی دیگر در بانک منعقد شده و نامه دارایی و شهرداری و بانک هر سه را به دفترخانه بردم جهت انتقال سند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را تنظیم نمایید

اگر طبق قرارداد وجهی به فروشنده بدهکار نیستید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال بدهید.

نامه عدم حضور فروشنده را از دفترخانه بگیرید طرح دعوی الزام تنظیم سند رسمی در یکی از دفاتر خدمات قضایی نمایید

درود
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید.

با درود می‌بایست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

اگر فروشنده حاضر به انتقال سند رسمی نیست میتوانید الزام وی را به وسیله دادخواست از دادگاه بخواهید.