سهم الارث چگونه احیا می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۷ #33334791

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
پدر همسر اموالی داشته که اواخر عمر مبتلی به حواس پرتی و بیماری اعصاب بوده و او را برده اند محضر و اموال را بنام دامادش منتقل می کنند.یکی از فرزندان ناتنی بعد از فوت پدر وکالت فروش ملک را از بقیه وراث میکیزد و بدون اطلاع ۴ فرزند دختر دیگر که از همسر دیگر پدر بودتد بفروش می رسانند . آیا دادخواست تقسیم ترکه کارساز هست یا نه .
اگر کارساز هست طرف شکایت در دادخواست تقسیم ترکه چه کسی باید قرار داده شود که بتواند در دلدگاه پاسخگو باشد .
ضمنا با استشهاد محلی گواهی انحصار وراثت انجام شده و سپس دادخواست تحریر ترکه داده شده و پس از استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک تهران ملکی بنام پدر مشاهده نگردیده است و کاشف که بعمل آمده قبل از فوت بنام دامادشان شده است

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که اموال به دادماد منتقل شده باشد ابتدا باید تکلیف ان مشخص شود
امکان اقامه دعوای تقسیم ترکه موجود و علیه همه وراث باید طرح شود و رسیدگی به این موضوع با دادگاه است

شما باید ادعای خوبش را نسبت به محجوریت اثبات نمایید

سلام
اینکه ایشان حواس پرتی داشته باید اثبات شود و همچنین میزان این حواس پرتی آیا در حدی بوده که ایشان محجور محسوب شوند یا خیر.در صورتی که اثبات نشود معامله به درستی انجام شده و ملک متعلق به داماد است و جزء ماترک پدر شما نیست تا بتوانید تقسیم نمایید.

سلام وقت بخیر شما میبایست محجوریت ایشان درحین انتقال ملک به داماد را اثبات نمایید وگرنه مالک داماد محسوب شده وملک مذکور ماترک نمیباشد تا قابل تقسیم بین وراث باشد

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود