شوراهای روستاها حق دخالت در روابط شخصی را دارند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۲ #33325334

سلام

پدرخانم بنده با سوءرفتارهایش باعث برهم خوردن زندگی ما و ضرر و زیان های مضاعفی برای ما شد و همسرم را بخاطر جهیزیه مجبور می کند شکایت کذب علیه من بکند و با توجه به آثار سوء که این سوءمعاشرت ها دارد نمی توان انتظار نتیجه مثبت داشت.

پدر خانم بنده به علت اینکه خودش را در پرونده ای که در دادسرا ایجاد کرده و منجر به شکستش می شود تبرئه کند، رفته از شورای روستای خودشون استشهادیه جمع کرده که همیشه داخل مسجد نماز می خونه و مهر شورا زیر این استشهادیه است.(اصلا جر و بحث های ما سر نماز خوندن و نخوندن وازین چیزا نیست،بنده هم نماز می خوانم و مسلمان شیعه هستم) با توجه به این استشهادیه بابت ترویج ریاکاری و سپر قرار دادن اسلام برای پوشش سوء معاشرت و بدرفتاری های پدر زنم آیا شورا روستا حق استفاده از مهر شورا برای تایید این استشهادیه را دارد؟یا سوءاستفاده کردند؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اصولا شورا ها در جهت صلح و سازش بر می آیند .

اگر شورای چیز خلاف واقع را تایید کرده است میتوانید علیه انها اقامه دعوی کنید

شورا سو استفاده و دخالتی نکرده است فقط حقیقت را تایید کرده است

این موضوع دخالت نیست و اقدام شورا هیچ وجه کیفری یا حقوقی ندارد

درود
معمولا شوراها هدف در صلح و سازش دارند.

بااحترام
از شورا بابت این امر شکایت نمایید

عمل شورا دخالت در روابط شخصی نیست . شورا کار غیر ر قانونی انجام نداده